top of page

Testimonials

Meni osobno je drago ako sa svojim znanjem mogu pomoći drugima. I iako sam mislila da možda neću znati dovoljno i odgovoriti na sva menteeijeva pitanja, shvatila sam da i iako na prvu možda ne mogu pomoći, puno brže mogu naći rješenje problema i tako pomoći i uputiti na pravi put.

Nina, mentorica

Mentoring byte mi je donio samo super pozitivne stvari.
Sastanci s Ivanom su bili super. Pomogao mi je nezamislivo puno u razumjevanju samog rada backend programera, te unaprijedio moj nacin razmisljana o rijesavanju problema. Njegov pristup me odusevio, imala sam osjecaj da imam nekog starijeg kolegu kojeg znam već godinama.

Božena, mentorirana

Smatram da mi je ovaj mentoring bio odskočna daska jer mislim da se možda ne bih usudila napraviti neke stvari da nije bilo mentorice i njenih motivirajućih riječi, a i znanja i savjeta koje mi je s osmijehom prenijela. Ono što bih htjela da je drukčije je da sastanci budu češći jer sam samo jedva čekala novi susret.

Karla, mentorirana

Dobro je nekome izvan svog okruženja izložiti ideje i potrebe kako bi dobili drugu perspektivu, a i kad naglas kažete neke stvari lakše je upravljati njima.

Venka, mentorica

Od 'mudrih citata', najdraže mi je bilo 'Pomalo' na svako moje 'nisam još stigla', ali i 'Nemoj sad odustati' kad sam se osjećala kao da nema šanse da uspijem zavrtiti neki dio koda ili shvatiti neki dio modela.

Marija, mentorirana

Redovni mentorski sastanci, aktivno slušanje i praktični zadaci su meni bili najbitniji faktori za uspješan program. Na kraju programa se osjećam puno kompetentnije jer smo ostvarili sve zadane ciljeve i zahvaljujem se Marini na nesebičnom dijeljenju svog znanja i iskustva sa mnom, kao i na podršci u pronaslasku nove pozicije

Martina, mentorirana

Nekad nam je potrebna i samo jedna rečenica da nas odvede u pravom smjeru.

Antonija, mentorica

Kao mentor jako sam zadovoljan cijelim procesom mentoriranja, napretkom koji je moj mentee Mario ostvario, a i napretkom koji sam ja kao mentor ostvario. Naime, isto kao i kod mojih drugih mentoriranja prije sudjelovanja u Mentoring Byte, primijetio sam da i ja kao mentor napredujem tijekom procesa mentoriranja.

Marko, mentor

Mentoring Byte u medijima

Klikni na logo da pročitaš članak

Jutarnji-COLOR-NOVI-LOGO-08-06.jpeg
netokracija.jpeg
zena.hr.png
mreza-logo-web-1.png
debug-2021-logo-color-768x353.png
logo.webp
gkhggjlgjlgggc.png
download.png
women-in-adria-logo-push_edited.png
download.png
SinjNews.png
Tena slika.png
bottom of page